К основному контенту

Фігурка для розмотуваня дроту вагою 1 тону.

 Виконуючи завдання від клієнта, запроєктував вісь, яка гарантовано забезпечить одночасно вільне обертання і вантажопідйомність.

Обрана була схема роликовий підшипник + упорний підшипник.


У цілому конструкція виявилась наступною:

Клієнт, замовив проект по своїм ескізам, тому ця компоновка залишилась вільною.

Ми ніколи не оприлюднюємо оплачені проекти, бо це комерційна власність замовника.






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Ножиці по металу

       Давно не бачу у продажи ножиць по металу завтовшки 1 - 1,5 мм. Спитав, якось, продавця слюсарного інструменту, чому їх нема. Він мені відповів, що не роблять їх, бо нема креслень.       Я знайшов креслення на ті ножиці. Креслення старі, тому вирішив змоделювати. Виявилось, багато геометричних неточностей у побудові. Довелося сполучати деякі поверхні. Тому результат викладаю.
Технологія металообробки Наступний проект зразковий. Тут приклад, як розробляється технологія виготовлення деталі по кресленню. Спроектувати  деталь можно, вкладаючи в неї функциональні можливости, яки вона повинна виконувати, але потім за справу береться технолог і проектує спосіб виготовлення майже кожній поверхні. Це потім розраховують собівартість, рентабельність, нормують матеріали, тарифи-зарплатню. Поперед всього технолог проектує режими. Починається це із міцности привода верстата. Враховуючи завдану стійкість - одна година, припустиму глибину різання різця, підраховується величина подачі та число обертів. Це проектні значення. Із цих режимів починають виготовляти деталь. Потім іде оптимізація, фотографія часу процесу та й коректується технологична карта. Нижче викладаю вільні проектні карти техпроцесу однієї деталі, але не до кінця: